Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Bekkenfysiotherapeut

“Wie durft een uitdaging aan in een dynamisch multidisciplinair werkend team?” 

Balans is gevestigd in een medisch centrum samen met huisartsen, psycholoog, logopedisten e.d. Daarnaast zijn er nog 3 andere locaties van Balans.   

Balans, centrum voor Gezondheid en Beweging BV, onderdeel van PMC in Balans, Zuid-West Nederland is een innovatieve zorgorganisatie, die op zoek is naar; 

Ter versterking van het multidisciplinair werkende team  zijn wij op zoek naar een bekkenfysiotherapeut (i.o laatste jaar) 

Wat bieden wij? 

Samenwerking met een geregistreerd bekkenfysiotherapeut/manueel therapeut MSc 
Onderdeel uitmaken van een multidisciplinair team met o.a. urologen, gynaecologen, manueel therapeuten, kinderfysiotherapeuten, psychologen, podologen, dermatologen , diëtisten  en andere behandelcentra
Aantal uren en werktijden in overleg
Salariëring conform het loonhuis van Balans
Gezelligheid en collegialiteit 
 

Missie van Balans:
Fysiotherapie in brede zin aangrijpen als middel om gezondheid van de individuele mens of van groepen mensen positief te beïnvloeden, Balans levert zorg op maat. Intercollegiale en interdisciplinaire samenwerking is in onze aanpak essentieel, van begin tot eind in het zorgproces. Tevens worden innovatieve interventies ontwikkeld om de gezondheid van mensen positief te beïnvloeden.

Het proces van kwaliteitsverbetering dient continue te draaien; van behandelaar tot administratie, van begin tot eind in het zorgproces.

Als een potentiele klant, patiënt of verwijzer aan fysiotherapie in brede zin denk, dan dient deze direct aan Balans te denken.

Conclusie: Kom bij ons werken en kom in BALANS!!!

Reacties naar:

Balans, centrum voor gezondheid en beweging BV
T.a.v. Ruud Landsmeer
Postbus 44
3360 AA Sliedrecht
ruud.landsmeer@balans.mobi

Balans, Centrum voor gezondheid en beweging is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

plaats een waardering bekijk alle waarderingen

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag?

Certificering

Copyright © 2018 Balans Gezondheidscentra - All rights reserved
Realisatie impulsontwerpt.nl