Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Fysiotherapeut(e)

Bedrijfsprofiel

PMC In Balans is een plus praktijk met 15 vestigingen in Zuid West Nederland op het gebied van paramedische dienstverlening. Met alle specialisaties binnen onze praktijk gaan wij voor hoge kwalitatieve zorg. We willen hierin samenwerken met andere disciplines in de zorg en in de maatschappij om zo te komen tot de beste dienstverlening voor de cliënt, dicht bij huis, zowel lokaal als regionaal.

Binnen ons team zijn wij op zoek naar een;

Fysiotherapeut (m/v) voor 16-24  uur per week met mogelijke uitbreiding naar fulltime.

Functie algemeen

Vanwege groei en uitbreiding van de patiëntenzorg in onze vestigingen in Zuid Holland Zuid (hoofdvestiging Sliedrecht) zoeken wij een fysiotherapeut(e).  Ook fysiotherapeuten uit Zeeland worden uitgenodigd om te solliciteren. Je maakt onderdeel uit van een groot multidisciplinair team en kan daarom altijd sparren met andere collega’s. Interne samenwerking  met andere collega’s fysiotherapeuten, maar ook manueel therapeuten, trainers, diëtisten, psychologen, logopedisten is noodzakelijk in onze praktijken. Dit maakt het werk elke dag weer tot een professionele uitdaging.

Persoonlijkheid

De fysiotherapeut(e) die wij zoeken heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt  over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Daarnaast zijn ze  klantgericht, pro-actief en willen meedenken en ontwikkelen binnen de organisatie. Ook kunnen ze  goed zelfstandig als in teamverband functioneren. Ze hebben een flexibele werkhouding en beschikken over een auto om op meerdere vestigingen en aan huis te kunnen werken.

Vereisten

Je hebt een afgeronde HBO opleiding.

Je staat ingeschreven in een kwaliteitsregister van het KNGF of Keurmerk.

Bekendheid met Fysioroadmap is een pré.

Wij bieden:

  • Een leuke en uitdagende baan waarin je zelfstandig kunt werken in een dynamische, collegiale en voornamelijk leerzame omgeving. Bij ons ligt de nadruk op de professionele begeleiding van de klant.
  • Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.
  • Een fijne werkomgeving met enthousiaste collega’s.
  • Arbeidsuren in overleg.
  • Een goed salaris.

U kunt uw sollicitatie richten aan:

Je kunt uw sollicitatie met CV richten aan: Ruud Landsmeer.

Voor vragen, kan je bellen naar Ruud Landsmeer via nummer 0184-414942 of mailen naar: r.landsmeer@pmcinbalans.nl.

Balans, Centrum voor gezondheid en beweging is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

plaats een waardering bekijk alle waarderingen

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag?

Certificering

Copyright © 2018 Balans Gezondheidscentra - All rights reserved
Realisatie impulsontwerpt.nl