Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Mondkapjes

De overheid heeft op 30 september een dringend advies gegeven om mondkapjes te dragen in algemene en openbare ruimten. Vanuit professioneel, maar ook vanuit veiligheidsoverwegingen hebben we besloten om dit dringende advies over te nemen. Om deze reden hebben we ook aan gegeven om in onze openbare ruimten, trap-wachtkamer-gangen het dringende advies van de overheid op te volgen om een mondkapje te dragen. De patiënt wordt verzocht om zijn eigen mondkapje te gebruiken. In de behandelkamer maakt elke fysiotherapeut zijn eigen professionele, hygiënische en veiligheid afwegingen in samenspraak met de patiënt

Heeft u hier vragen over, stel ze alstublieft.

We nemen COVID 19 serieus en willen met positieve energie dit virus aanpakken. We willen de noodzakelijke zorg kunnen blijven leveren. Dat dit nodig is merken we elke dag.

Onze beroepsvereniging sluit zich hierbij aan.

https://www.keurmerkfysiotherapie.nl/aangescherpte-maatregelen-covid-19/

Balans, centrum voor Gezondheid en Beweging B.V. 

0184-414942 of receptie@balans.mobi

 

Samen sterk tegen Corona

Beste cliënten van Balans,

De laatste cijfers over COVID-19 in Nederland zijn niet goed. Het aantal positief geteste mensen en ziekenhuis opnames lopen weer op.

Balans werkt volgens de geldende RIVM-regels.

Indien u klachten heeft die zouden kunnen duiden op COVID-19; bel uw afspraak af en laat u testen op COVID-19. Geef ook de uitslag van de test door aan Balans.

Als u naar de praktijk komt; gebruik voor uw handen het desinfecterende middel uit de dispenser,  die u kunt vinden in de beneden hal onder aan de trap.

Let op; Daar het tot op heden niet geheel helder is of COVID-19 overgebracht kan worden door kinderen onder de twaalf jaar hebben wij besloten dat we uit voorzorg geen kinderen (ook niet als ze jongers zijn dan twaalf jaar) behandelen die verkoudheidsklachten hebben. Wij vragen om uw begrip.

Wij zijn van mening dat COVID-19 niet tegen te houden is, maar we moeten wel proberen de verspreiding ervan te beperken.

SAMEN zijn we sterk!

Balans, centrum voor Gezondheid en Beweging B.V. 

0184-414942 of receptie@balans.mobi

Download hier de richtlijnen per 29-9-2020

 

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag?

Certificering

Copyright © 2018 Balans Gezondheidscentra - All rights reserved
Realisatie impulsontwerpt.nl