Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

COVID-19 Corona Virus

De Corona crisis is nu echt begonnen en zal de komende weken ons leven helemaal bepalen.

Als fysiotherapeuten willen wij u de zorg blijven kunnen bieden. Maar veiligheid en zorg voor onze patiënten is het belangrijkste. Daarbij hebben we ook onze verantwoordelijkheid naar de totale volksgezondheid om het virus niet verder te verspreiden door hier adequaat en professioneel mee om te gaan. Daar waar behandelingen door kunnen gaan zullen we er alles  aan doen. Hierbij zijn de regels van RIVM, GGD en alle overheden centraal en lokaal leidend.

Graag informeren wij u over de maatregelen die Balans, centrum voor Gezondheid en Beweging neemt om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, om zo u en onze werknemers op een verantwoorde manier te blijven verwelkomen in onze praktijken. Wij volgen de actuele richtlijnen die het RIVM en de GGD voorschrijven: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19.

Als praktijk doen we er alles aan om met de huidige stand van zaken u te blijven helpen maar ook onze kwetsbare cliënten te beschermen. Op al onze vestigingen hangt een overzicht van onze maatregelen. Instructies dienen ten alle tijden en direct na communicatie te worden uitgevoerd.

Update maandag 16 maart 2020:

De premier heeft een duidelijke toespraak gehouden. Duidelijk en met gevoel voor ons allemaal. Nederland is een sterk land en in tijden van elkaar nodig hebben gaan we er voor. Vandaag veel afzeggingen, maar toch ook weer nieuwe patiënten. Patiënten, die zeggen dat ze op de site gekeken hebben hoe we in deze Corona crisis onze praktijkvoering vorm geven. Zeker nu huisartsen erg onder druk staan kunnen wij als fysiotherapeuten zeker voor het bewegingsapparaat hun ontlasting geven. Het bewegingsapparaat is ons kennisterrein.

Corona Protocol

Update zondag 15 maart 2020:

Het welzijn van onze patiënten/cliënten en medewerkers staat voorop. Wij leveren zorg en dat betekent dat wij voor individuele behandelingen gewoon geopend blijven! 

Vanwege de nieuwe maatregelen vandaag zien wij ons helaas genoodzaakt alle medische trainingsgroepen tot 6 april te staken. Onze overige groepslessen worden omgezet naar individuele behandelingen. U wordt hierover door ons gebeld of gemaild.

Zorgverlening
Individuele behandelingen in de praktijken of aan huis gaan dus gewoon door. We vragen u wel hierbij nog steeds onderstaande maatregelen in acht te nemen voor uw gezondheid, maar ook die van onze medewerkers.

Wij schudden geen handen meer volgens de aanbevolen richtlijnen. Onze apparatuur wordt meermaals per dag schoongemaakt, evenals de deurklinken. We verzoeken u na gebruik elk apparaat zelf schoon te maken met desinfectiemiddel. Onze deuren naar de behandelkamers worden alleen geopend door onze therapeuten. Was je handen regelmatig, onze therapeuten doen dit zowel voor als na de behandeling.
Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog. Gebruik papieren zakdoekjes eenmalig. Heeft u luchtwegklachten als hoesten, keelpijn of verkoudheid dan verzoeken wij u de afspraak tijdig af te melden. Ook bij koorts gaan we u niet behandelen. Onze therapeuten mogen bij twijfel besluiten u naar huis te sturen!

Zie ook hier voor meer informatie over het hygiëne protocol!

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag?

Certificering

Copyright © 2018 Balans Gezondheidscentra - All rights reserved
Realisatie impulsontwerpt.nl