Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Fysiotherapeutische zorg in tijden van de Covid19 Lock down.  We zijn gewoon open. 

 14 december 2020.

Fysiotherapie is een medisch beroep.
Fysiotherapie valt in tegenstelling tot wat in meerdere nieuwsberichten werd genoemd onder medisch contact beroep en geen 'gewoon' contactberoep. Dit is gisteravond ook zo verteld door onze premier Mark Rutte. Fysiotherapie is op dit moment ook belangrijk om mensen met klachten te laten herstellen. Ook om te zorgen dat ze niet achteruit gaan en dan misschien weer een beroep doen op huisarts en/of ziekenhuis. We moeten met zijn allen de ziekenhuiszorg ontlasten, daar heeft fysiotherapie een rol in.

Fysiotherapiepraktijk is open.
Dit houdt in dat wij (uiteraard met inachtneming van alle voorzorgsmaatregelen en maximale hygiëne maatregelen) 'open blijven'. Door deze maatregelen te blijven respecteren en naleven kunnen we onze zorg dus op een verantwoorde wijze blijven leveren. Dit verandert niet met de manier waarop we het de afgelopen 9 maanden vorm hebben gegeven. We weten nu veel meer dan toen in maart de pandemie begon.

Online behandelingen en adviezen
Voor patiënten die twijfelen en toch liever kiezen voor een online consult hebben we uiteraard ook diverse mogelijkheden.

Officiële maatregelen van rijksoverheid en RIVM.
Verder willen wij vermelden dat wij enkel en alleen uitgaan van maatregelen die gecommuniceerd worden via de officiële kanalen zoals rijksoverheid, ministerie van VWS en Keurmerk Fysiotherapie. Deze houden wij dan ook in de gaten. Wanneer er nieuws te melden valt, communiceren wij dit meteen.  We maken gebruik van onze site www.balans.mobi en onze facebookpagina.

Trainingen FysioFitness
Groepstrainingen voor onder andere COPD, Parkinson, oncologie, rugklachten  etc. worden wel gegeven. Deze groepen zijn klein tot max 4-5 personen.

Wel zijn wij genoodzaakt om de medische trainingen  even tijdelijk stop  te zetten tot 19 januari 2021. Deze trainingen zijn bedoeld als verdere opbouw van functie en preventie. Dit valt onder de noemer sport,  fitness.

Werkplek adviezen voor thuiswerkers.
Wilt u uw werkplek laten beoordelen of weten of deze aan de normen van arbeidsomstandigheden voldoet.  We hebben bedrijfsfysiotherapeuten, die u hierin van advies kunnen voorzien.

Verder blijven de gebruikelijke maatregelen van kracht. Voor een volledig overzicht hiervan zie onze FAQ.

Directie en leiding van PMC in Balans en Balans, centrum voor gezondheid en beweging BV

0184-414942 of receptie@balans.mobi

 

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag?

Certificering

Copyright © 2018 Balans Gezondheidscentra - All rights reserved
Realisatie impulsontwerpt.nl