Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Inspraak over voedingsaanbevelingen tijdens zwangerschap

De conceptversie van het achtergronddocument ‘Schadelijke effecten van stoffen en micro-organismen in de voeding tijdens de zwangerschap’ staat online. De Gezondheidsraad biedt tot en met 9 juni 2019 de gelegenheid om hierop commentaar te leveren.

In de openbare commentaarronde staan twee vragen centraal:
1. Heeft de commissie belangrijke publicaties gemist die binnen de gehanteerde werkwijze passen?
2. Staan er fouten in het achtergronddocument?

Het document is opgesteld door de Commissie Voedingsaanbevelingen voor zwangere vrouwen. Het is het eerste van vier achtergronddocumenten die worden opgesteld ten behoeve van de advisering over voedingsaanbevelingen voor zwangere vrouwen. Het advies Voedingsaanbevelingen voor zwangere vrouwen zal worden aangeboden aan de minister van VWS.

Commentaar dat aansluit bij de werkwijze van de commissie bij de evaluatie van de literatuur, wordt door de commissie betrokken bij het vaststellen van de definitieve tekst van dit achtergronddocument. Per achtergronddocument zal de commissie integraal reageren op deze commentaren; u ontvangt dus geen individuele reactie op uw commentaar.

Bel: (0184) 41 49 42 of stuur een e-mail naar: receptie@balans-gezondheidscentra.nl

Bron: Vakbladvroeg. Zie ook hier voor 

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag?

Certificering

Copyright © 2018 Balans Gezondheidscentra - All rights reserved
Realisatie impulsontwerpt.nl