Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Bewegen noodzaak in Corona crisis

De fysiotherapeuten van Balans proberen door gebruik te maken van de moderne technologieën met onze cliënten in contact te blijven. Dit door gebruik te maken van telefonische zittingen en videoconsulten, waarin o.a. persoonlijk advies kan worden gegeven door uw fysiotherapeut.

Wist u dat er tevens de mogelijkheid is voor het doen van thuisoefeningen via de Mywelness app?! Hier kan een voor u op maat gemaakt programma worden opgesteld, zodat u in deze gekke Corona-tijd toch kan blijven werken aan uw herstel en algehele fitheid. Want bewegen is voor ieder van ons belangrijk! Ook ter preventie van gezondheidsklachten op langer termijn.

Indien u hier belangstelling voor heeft kunt u contact opnemen met de receptie van Balans, zodat een van onze fysiotherapeuten een voor u op maat gemaakt programma kan opstellen.                                                       

Tevens proberen we deze service continue verder te optimaliseren door nieuwe oefeningen toe te voegen. De fysiotherapeuten van Balans zijn hier dagelijks druk mee bezig.

App van Mywelness is gratis te downloaden via de App Store of Play Store.

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag?

Certificering

Copyright © 2018 Balans Gezondheidscentra - All rights reserved
Realisatie impulsontwerpt.nl