Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

PMC in Balans

Balans, centrum voor Gezondheid en Beweging BV heet vanaf 1 juli PMC in Balans.

Vanaf  2 maart 2020 is Balans overgenomen door PMC in Balans, vanaf 1 juli 2021 gaat de naam ook daadwerkelijk deze kleine verandering aan. De kern van de naam blijft hetzelfde “Balans”.

En daar blijven we voor staan, de mens in zijn leef-, werk- school- en  sportomgeving in Balans te brengen en te houden. Hierbij worden we nu breed ondersteunt, zowel op regionaal als op landelijk niveau.

PMC in Balans, maakt deel uit van FGN Nederland. FGN vormt een landelijk net werk van kwalitatief hoogwaardige fysiotherapie praktijken. PMC in Balans zal dit in Zuidwest Nederland vorm gaan geven.

U zult hier inhoudelijk niet veel van gaan merken, maar het logo en de kleuren zullen langzaam aangepast worden vanaf 1 juli 2021. In de regio zullen meerdere praktijken deze naam gaan dragen, zodat samenwerking en uitwisseling van kennis, vaardigheden en deskundigheid makkelijker  zal gaan verlopen.

De motivatie om vorig jaar deze stap te zetten hebben we in maart 2020 als volgt omschreven.

“Door aan te sluiten bij de kwaliteitspraktijk PMC in Balans kunnen we Balans verder laten groeien in de uitbouw van de multidisciplinaire zorg. De mensgerichte visie is de basis om de zorgvrager met een gezondheidsprobleem weer in balans te brengen. In een complex wordende maatschappij is goede aansturing van zorgprocessen en personeel een belangrijk fundament om met plezier je werk te kunnen doen. Wij denken dat we door aan te sluiten bij een groter netwerk met hetzelfde DNA de toekomst van Balans zowel voor zorgvragers als medewerkers kunnen garanderen. Want fysiotherapie in brede zin is effectief, wordt door zorgvragers gewaardeerd, en is een geweldig vak.”

Mocht u hier vragen over hebben dan kunt u zich wenden tot de leidinggevende  van Balans, dhr Ruud Landsmeer. 

0184-414942 of receptie@balans.mobi

 

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag?

Certificering

Copyright © 2018 Balans Gezondheidscentra - All rights reserved
Realisatie impulsontwerpt.nl