Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Bewegen bij zorgappartementen Sliedrecht

Bewoners van de Rijnstaeteflats stonden aan de ene kant op de galerij en aan de andere kant voor het raam of op het balkon. Er werd door tientallen enthousiast meegedaan. (Foto Hans van der Aa /Sliedrecht24)

Centrum voor gezondheid en beweging Balans aan de Wilhelminastraat is dinsdagmorgen begonnen met oefensessies bij de beide Rijnstaetecomplexen aan de Rijnstraat en Zorgcentrum Parkzicht van Stichting Waardeburgh aan de Lijsterweg.

Op het binnenplein rond de vijver van Parkzicht hadden verschillende bewoners uitzicht op de instructeurs. Al of niet zittend op een rollator of zittend in een rolstoel werd fanatiek meegeoefend.

 Diverse bewoners waren achter de ramen in de eetzaal opgesteld. Ook verschillende ramen op hogere verdiepingen gingen open om de spieren een beetje soepel te maken. Balans is van plan om hier – als het weer het toelaat – een wekelijks terugkerend ‘evenement’ van te maken. A.s. vrijdag staan sessies gepland bij de De Blauwe Lis aan de Vivaldilaan en Yulius aan de Wilhelminastraat.

0184-414942 of receptie@balans.mobi

 

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag?

Certificering

Copyright © 2018 Balans Gezondheidscentra - All rights reserved
Realisatie impulsontwerpt.nl